Изследвай Амазонка на Европа

Знаете ли какво е Амазонка на Европа (AoE) – това е първият в света биосферен резерват Мура-Драва-Дунав (TBR MDD), управляван от пет държави и определен от ЮНЕСКО.

Дестинация Амазонка на Европа е водеща дестинация за устойчив трансграничен туризъм, която съхранява природното и културно наследство в своя район и приканва своите изследователи да забавят скоростта покрай могъщите реки, да се свържат отново с природата и да презаредят батериите си чрез невероятни зелени местни истории.

Amazon of Europe е дестинация, която предлага много дейности, от колоездене до гребане с кану или каяк покрай Мура, Драва и Дунав, до уникални автентични гастрономически, природни и културни преживявания с местните жители, които обогатяват престоя ви в дестинацията. Налични оферти, които могат да бъдат резервирани:

  1. Веломаршрут „Амазонка на Европа;
  2. Амазонка на Европа Невероятни моменти от културата и природата
  3. Екскурзии с кану по реките Мура, Драва и Дунав.

Повече за  туристическите продукти предлагани от  Amazon of Europe  може да научите на (https://visitaoe.com/).

Много сме щастливи да бъдем част от Smarter Amazon of Europe. През изминалата година уебсайта на Къща Българа претърпя голяма трансформация и се сдоби със собствена система за резервация! Благодарим на SMARTER AOE за подкрепата, която ни оказа, за да направим тези промени възможни. Тези подобрения са насочени към това да направят вашето преживяване интересно и по-добре планирано.

Нашата визия е да продължим да предоставяме нови възможности в областта на туризма с помощта на ЕС и фондовете на ЕС. Посетете Amazon of Europe, както и Amazon of Europe Hub (AoE Hub).

This site is registered on wpml.org as a development site.